The Unofficial 'Goldman Sachs Guide To Being A Man' Quiz

How well does your masculinity stack up in the heady world of bankers and finance? Take this quiz to find out...
Avatar:
Author:
Publish date:
Social count:
19
How well does your masculinity stack up in the heady world of bankers and finance? Take this quiz to find out...

404

This week, Business Insider published 'The Unofficial Goldman Sachs Guide To Being A Man', a helpful list of hints, tips and hacks to enable you to forcibly assert your masculinity onto the rest of the world, put together by @GSElvator and CNBC's John Carney. How well do your man-credentials stack up in the heady world of bankers and finance? Take the quiz below, and bear in mind that one of each of the answers is genuinely from the list.

1) You should always carry money in...

a) A suitcase

b) Your top pocket

c) Your fist, while waving it in the face of bar staff / hotel receptionists / women

2) The best public restrooms are…. 

a) In hotels such as The St Regis, Claridges or The Fullerton

b) In All Bar One

c) Serviced by an African chap you can call 'Mr Bongo' while doing chisel in the cubicle on a Tuesday after work

3) Time is too short to….

a) Polish your own shoes

b) Do your own laundry

c) Have a conscience

4) When in doubt, always...

a) Kiss the girl

b) Sack the girl

c) Pay the girl

5) You should own a... 

a) Mistress

b) Handcrafted shotgun

c) Diamond encrusted money clip forcibly made by people on benefits

6) Ask for a _____ instead of fries...

a) salad

b) wank

c) bonus

7) Pretty women who are unaccompanied... 

a) are lesbians

b) want you to talk to them

c) are probably fucking mental

8) Desserts are for...

a) fat cunts

b) poofs

c) women

9) Always bring a ______ to the party

a) bottle

b) ferrari

c) brass

10) You should start a ______ as a gift for your children….

a) trust fund

b) wine collection

c) political party

11) If ______ doesn't incentivise you to improve your station in life, nothing will...

a) cooking your own meals

b) getting the bus

c) watching Comic Relief

Real answers: 

1 - b, 2 - a, 3 - b, 4 - a, 5 - b, 6 - a, 7 - b, 8 - c, 9 - a, 10 - b, 11 - b

More...

Just Business: Gak Greed And Bankers In The Square Mile

Inside The Minds Of The Wall St Elite

Confessions Of A 17 Year Old Stockbroker